MyFujifilm

(1)

  Framkallar analog film
  Säljer analog film

MyFujifilm är inte alls samma företag som "gamla" Fujifilm var. Medan de fortfarande erbjuder framkallning av 135-film till ett relativt högt pris så är deras stora fokus idag tryck av digitala bilder (där de förvisso har väldigt bra priser).

Det går inte längre att beställa fotopåsar direkt från Myfujifilms webbplats, utan istället måsta man kontakta dem genom deras kundservice.


Utbud för framkallning hos MyFujifilm

Exempel på vad MyFujifilm erbjuder för produkter inom framkallning. Vänligen besök deras webbplats, butik eller kontakta dem för fullständigt utbud och aktuella prisuppgifter.

Framkallning "fotopåse" (prisexempel för 36 exponeringar) 222kr

Recensioner för MyFujifilm

En recension för MyFujifilm.

Jag pratade med deras kundtjänst sommaren 2019 - då fick de fortfarande in hundratals rullar film varje vecka. Det är lite synd att de ändå gör det så svårt som möjligt att beställa fotopåsar.

Under 2019 så så beställde jag papperskopior och scanning - jag vågar inte göra den kombinationen igen. Man får lågupplösta (men bra färger!) bilder på CD. OCH DE HADE använt bilderna från CDn till att göra papperskopiorna från - man fick pixliga bilder på papper. Jag fick reklamera och vänta flera veckor på att få bra papperskopior i efterhand.


I början av 2020 beställde jag framkallning och fick bra papperskopior också. Man ska ju också få en filmrulle i retur - men det fick jag inte. Jag ringde dem och de sa att det är brist i hela världen (Fujifilm alltså) på filmrullar, och de kommer skicka en rulle till mig så fort de får in fler.

Enligt uppgift så samlar Fujifilm in filmrullar och skickar dem i klump till Tyskland för framkallning där, vilket också stämmer att jag fick tillbaka negativ o papperskopior i kuvert med tysk text på.

Jakob 2020-04-07

Skriv din egna recension

© 2024 – analogfilm.se. En tjänst från frilansande webbutvecklaren Marcus Olsson.