Scandinavian Photo

(2)

  Framkallar analog film
  Säljer analog film

Scandinavian Photos prioritet ligger utan tvekan på digitalfoto, men de har ändå ett par guldkorn i webbutiken där de säljer både 135-film och har ett par färdiga fotopåsar man kan beställa.

Bilderna som framkallas genom Scandinavian Photo hanteras av RB Fotolab AB i Umeå.


Utbud för framkallning hos Scandinavian Photo

Exempel på vad Scandinavian Photo erbjuder för produkter inom framkallning. Vänligen besök deras webbplats, butik eller kontakta dem för fullständigt utbud och aktuella prisuppgifter.

Färgframkallning Professional Mailer 24 35mm med kopior 199kr
Färgframkallning Professional Mailer 36 35mm med kopior 229kr
Svartvit framkallning 35mm med kopior (36 exponeringar) 299kr

Recensioner för Scandinavian Photo

2 recensioner för Scandinavian Photo.

Scandinavian Photo är kungen när det gäller digital fotografering. Ingen tvekan om det. Tidigare har de också haft en del produkter för oss analoga fotografer. Där har det dock skett en förändring till det sämre. Kanske finns det mer att hitta på hemsidan, men i samband med mitt senare besök i deras stora Stockholmsbutik hade de t.ex. enbart några få Kodakrullar i lager. Den hjälpsamma personalen hänvisade mig till Brunos Bildverkstad i gamla stan i stället. Jag köpte dock en TMax 400 som kostade nästan dubbelt så mycket som på Brunos Bildverkstad och Photax.se. Jag är besviken på att Stockholms största fotobutik inte tillhandahåller mer analoga produkter.

Anonym 2019-08-20

Bara god erfarenhet av mitt köp; välordnad hemsida & trevligt bemötande. Priset på varan var bland de billigaste på nätet & levererades som överenskommet!

Anonym 2018-12-10

Skriv din egna recension

© 2024 – analogfilm.se. En tjänst från frilansande webbutvecklaren Marcus Olsson.